Logitech Videokonferencijska rješenja – Za velike i male konferencijske sale

Svim našim poslovnim partnerima i potencijalnim klijentima u mogućnosti smo ponuditi široku paletu konferencijskih kamera iz premijum segmenta kompanije Logitech.

Videokonferencijska rješenja iz premium segmenta kompanije Logitech posbeno mogu biti zanimljiva poslovnim partnerima i potecnijalnim klijentima koji imaju konferencijske sale i u svom poslovanju održavaju videokonferencijske sastanke sa klijentima ili interno.

Modeli “Group” i “Rally” su stacionarna rješenja za konferencijske sale, dok je model “Connect” mobilna varijanta pogodna za kolaboraciju manjih grupa saradnika.

Logitech Rally kamera

U ovom članku izdvajamo Logitech Rally kameru iz premijum segmenta konferencijsih kamera.

Ova kamera dolazi sa specifikacijama kao što su Ultra-HD 4K, modularnim audio komponentama, PTZ (pan-tilt-zoom) funkcijama kako bi obuhvatila svako mjesto u sobi i tehnologijom Logitech RightSense, koja automatski stavlja ljude u kadar, optimizuje boju i osvetljenje ljudskih lica, a unapređuje i vokalnu jasnoću.

Modularni sistem pogodan je za male i velike dvorane za sastanke, kao i za učionice.

Pored cijenovno prihvatljivih konferencijskih kamera koje dobro funkcionišu u klasičnim sobama za sastanke i uskim prostorijama, Logitech Rally je premijum rešenje za velike prostore. Za razliku od tradicionalnih video-konferencijskih sistema, Rally ima odvojene zvučnike od mikrofona. Postavljanjem zvučnika blizu ekrana, audio je bolje usklađen s videom, a glasovi daleko udaljenih učesnika dolaze iz prednjeg dela prostorije, što ljudi intuitivno i očekuju. Samostojeći mikrofoni omogućavaju značajnije otklanjanje buke i ehoa

Modularni pristup čini Logitech Rally pogodnim rešenjem za sobe za sastanke gotovo svih veličina i oblika. Logitech Rally kamera kompatibilna je gotovo sa svim platformama za video konferenciju, poput BlueJeans, Google Hangouts Meet, Microsoft Skype za Business, Microsoft Teams, Zoom i mnogim drugim.