,

Samsung Galaxy A8 – poslastica za ljubitelje Samsungovih telefona

Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8 (2018) – Recenzija

Dok se velike kompanije utrkuju ko će ponuditi što bolji, efikasniji, ali i skuplji telefon, “malom” korisniku ostaje da se okrene modelima koje realno može da priušti. Jedan od njih je Samsung Galaxy A8.

Neposredno pre premijere Samsungovog najjačeg telefona Galaxy S9 Plus imali smo priliku da se upoznamo sa novom A serijom. Ovaj telefon se umnogome razlikuje od svojih prethodnika, pre svega jer je pokupio ono najbolje od skuplje Samsungove S serije – elegantan izgled, praktičnost, beskonačan ekran, virtuelnog asistenta Bixby…

Ta sličnost je najvidljivija u dizajnu. Tu je stakleno zakrivljeno telo telefona, senzor za otisak prsta koji je na poleđini telefona smešten ispod kamere koja je nalik na onu kod modela Samsung  S7. Zapravo, ovaj telefon je vešto smišljen kao alternativa za flegšip modele. Ni cena ovog telefona nije mala, oko 62.000 dinara, ali je opet svakako povoljnija od duplo skupljih uređaja, pri čemu nudi najveći broj njihovih funkcija.

Samsung Galaxy A8 ima zadnju kameru od 16 i dvostruku prednju kameru od 16 i osam megapiksela. Uz naprednu funkciju Live Focus, Bokeh efekat se lako može podesiti pre ili nakon fotografisanja, a slike su oštre čak i u uslovima slabog osvetljenja. Takođe, kamera ima tehnologiju stabilizacije video digitalne slike, ali bez opcije za 4K snimke.

Pet razloga zašto morate kupiti Samsung Galaxy A8

  1. Ekran
  2. Kućište od stakla i aluminija
  3. Kamera
  4. Baterija
  5. Cijena i dostupnost

Gdje kupiti Samsung Galaxy A8 ?

Novi Samsung Galaxy A8  revolucionarnim beskrajnim ekranom možete kupiti u Komtel radnji u Tesliću  po povoljnoj ceni. Komtel PC Shop je najpouzdanija prodavnica mobilnih telefona, Računarske opreme , laptopa  i tableta u Tesliću. Nudimo vam sigurnost u kupovini, veliku ponudu mobilnih telefona, servis i garantovano najbolje cene.